Daklekkage Oplossen

Project Rosmalen | Zink- en loodwerk repareren

Project Rosmalen | Zink- en loodwerk repareren

Zink- en loodwerk repareren? Een verstandige zet. Door de weersomstandigheden in ons land wordt het zink- en loodwerk op uw dak, rondom uw schoorsteen en dakkapel door de jaren heen aangetast. Wanneer dit gebeurt, wordt de kans op een lekkage groter. Constateert u nu – tijdens de zomermaanden – dat het zink- en loodwerk op het dak in een matige conditie verkeert? Kom dan op tijd in actie en kies ervoor om een dakdekker het te laten herstellen. Door tijdig in te grijpen, voorkomt u daklekkages. Wacht niet tot de herfst aanbreekt en voorkom onnodige – hoge – reparatiekosten.

Zink- en loodwerk repareren? Bij Daklekkage Oplossen weten we hoe dat aan te pakken.

CONTACT

Project Rosmalen

Voor een klant in Rosmalen mochten wij aan de slag om het zink- en loodwerk te repareren. De klant zag vanaf de grond dat het loodwerk er niet meer netjes uitzag en op sommige gedeeltes zelfs losliet. Wij besloten bij aankomst eerst het dak op te gaan om een volledige dakinspectie uit te voeren. Gedurende de dakinspectie kwamen we er achter dat het dak in een goede conditie verkeerde; enkel het zink- en loodwerk rondom de dakkapel was aan vervanging toe.

Wij hebben het oude zink- en loodwerk verwijderd. Hierna is er op een vakkundige wijze nieuw zink- en loodwerk aangebracht.

Zou u graag weten wat de huidige staat van uw dak is? Plan dan een gratis dakinspectie bij ons in. We geven u na de inspectie een vrijblijvend advies.

GRATIS DAKINSPECTIE

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over zink- en loodwerk repareren? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en dakrenovaties dus wij vertellen u daar graag meer over.

CONTACT

Naast het repareren van zinkwerk kunt u bij ons onder andere ook terecht voor het laten coaten van de dakgoten, renoveren van de schoorsteen en het laten uitvoeren van dakreparaties.

Chat met ons