Daklekkage Oplossen

Vijf redenen voor een dakinspectie

Gratis Dakinspectie | 5 redenen

Een dakinspectie inplannen? Bij Daklekkage Oplossen.nl raden we al onze klanten aan om jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren. Maar, waarom doen we dat eigenlijk? In de blog van deze week leggen we het u graag uit.

1. Problemen worden vroegtijdig geconstateerd

Onze dakspecialisten controleren tijdens de inspectie zowel de staat van uw dak als schoorsteen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de huidige staat van de dakpannen, nokvorsten, het voegwerk en lood- en zinkwerk rondom de schoorsteen. Valt ons iets op? Dan melden we u dit na de controle. Ook wordt de algehele conditie vanzelfsprekend uitgebreid met u doorgenomen, zodat u tevens weet welke reparaties u eventueel in de toekomst kunt verwachten.

2. Hoge kosten worden voorkomen

Doordat problemen door ons vroegtijdig worden opgemerkt, kunnen we deze direct verhelpen. Op deze manier voorkomt u verdere beschadigingen en lekkages, waardoor bijvoorbeeld waterschade kan worden voorkomen. Wanneer u een daklekkage pas opmerkt wanneer u hinder in uw woning ondervindt, is er reeds schade aanwezig. Vanzelfsprekend kunnen we bij Daklekkage Oplossen.nl de lekkage op professionele wijze oplossen, maar wij hopen deze tijdens een gratis inspectie al vroegtijdig te mogen opsporen, zodat een noodreparatie nooit nodig zal zijn.

 GRATIS DAKINSPECTIE

3. Reparatie in plaats van vervanging

Problemen – zoals verschoven dakpannen, oud loodwerk of voegwerk – vroegtijdig constateren, brengt verschillende voordelen met zich mee. Het vervangen van bepaalde onderdelen op het dak kan bijvoorbeeld worden voorkomen doordat een reparatie tot de mogelijkheden behoort. Wacht u te lang, dan kunnen bepaalde aspecten op het dak dusdanig beschadigen waardoor enkel een renovatie of vervanging van de onderdelen tot de mogelijkheden behoort. Repareren is vrijwel altijd een goedkopere optie. Reparatie aan het dak laten uitvoeren? Een goed en voordelig idee!

4. Een dakinspectie is gratis

Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Een dakinspectie is bij ons namelijk helemaal gratis. Bij Daklekkage Oplossen.nl bieden we onze klanten graag de allerbeste service én klantvriendelijkheid vinden we bovendien erg belangrijk. Wilt u graag meer weten over het laten uitvoeren van een dak- en schoorsteeninspectie? Neem gerust contact met ons op. Dan vertellen we u er meer over.

CONTACT

5. Vrijblijvend advies

Een inspectie op het dak is natuurlijk niet compleet zonder een advies. Na de dakinspectie vertellen we u dan ook wat de huidige staat van het dak is en geven u een inspectierapport met daarin een vrijblijvend advies.

Gratis dakinspectie inplannen? Dat is zo gedaan!

DAKINSPECTIE

Chat met ons