Daklekkage Oplossen

Project Houten | Stormschade nokvorsten

Stormschade nokvorsten

Stormschade aan de nokvorsten; het is een probleem dat snel verholpen moet worden om lekkages en andere ongemakken te voorkomen. Onze klant in Houten besefte dit maar al te goed en ze besloot om na een enorme storm direct contact met ons op te nemen. Ze had zelf geconstateerd dat er meerdere nokvorsten misten en wist niet hoe ze dit probleem zelf kon oplossen.

Zelf het dak op om een schade aan de dakpannen en nokvorsten op te lossen? Het kan. Maar doe het alleen wanneer u er ervaring mee heeft. Werken op het dak is een gevaarlijke bezigheid en daarbij is het van groot belang dat de schade op een professionele manier wordt gerepareerd, zodat erger wordt voorkomen. Wanneer een lek niet op de juiste wijze wordt gedicht, kan deze erger worden waardoor er juist meer schade ontstaat en de reparatiekosten die hierna volgen nog hoger uitvallen. Een lekkage op het dak zelf oplossen? Kies voor dakexperts en weet zeker dat de klus op de juiste manier geklaard wordt.

Last van stormschade en wilt u deze zo spoedig mogelijk laten oplossen? Wij voeren ook noodreparaties uit.

CONTACT


Het probleem

Bij aankomst gingen onze specialisten eerst het dak op. Tijdens een gratis dakinspectie zagen we dat zowel het dak als de schoorsteen in een goede staat verkeerden. Echter waren de nokvorsten inderdaad verschoven en er bleken er zelfs drie te ontbreken. Deze waren door de enorme windstoten van het dak gewaaid. Alle nokvorsten zijn vervolgens door ons gedemonteerd waarna er een nieuwe ruiterrol is geplaatst. Deze rol zorgt ervoor dat nokvorsten op een waterdichte en stevige manier kunnen worden teruggeplaatst.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het herstellen van de nokvorsten na stormschade? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals een schoorsteenreparatie, dakreparatie of het laten herstellen van zink- en loodwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dak, schoorsteen of dakgoten? Plan dan nu een gratis dakinspectie in.

GRATIS DAKINSPECTIE

Bent u op zoek naar een dakdekker in de regio Houten? Daklekkage Oplossen is dé expert in uw regio.

Chat met ons