Daklekkage Oplossen

Project Vught | Lek op het dak repareren

Lek op het dak repareren

Lek op het dak repareren

Een lek op het dak repareren, dat dient spoedig te gebeuren om onaangename schade binnenshuis te beperken. Dat begrepen onze klanten in Vught maar al te goed. Toen zij een lekkage constateerden, namen ze direct contact met ons op. We planden voor diezelfde dag een afspraak in om een dakinspectie uit te voeren.

Constateer je een lekkage? Wacht dan niet te lang. De lekkage kan spoedig verergeren en voor waterschade zorgen. Bij Daklekkage Oplossen zijn we ook beschikbaar voor spoedreparaties.

 CONTACT

Dakinspectie uitvoeren

Bij aankomst gaan onze specialisten altijd eerst het dak op om een gratis dakinspectie uit te voeren. Gedurende de inspectie wordt de gehele staat van het dak bekeken. Hierbij worden ook de schoorsteen en de nokvorsten geïnspecteerd. Na de inspectie stellen we de klant op de hoogte en leggen uit welke reparatie er nodig is om het dak weer te herstellen.

Bij onze klant in Vught blijkt de lekkage door verschoven dakpannen te zijn ontstaan. Ook zijn er een aantal dakpannen gescheurd en is het cement onder de nokvorsten poreus geworden.

Daklekkage oplossen

Onze dakexperts zijn dezelfde dag aan de slag gegaan om het dak te repareren. De kapotte dakpannen zijn vervangen en het cement onder de nokvorsten is op een professionele manier verwijderd. Hierna is er een laag FLEXIM onder de nokvorsten aangebracht. FLEXIM is sterker dan cement en heeft als eigenschap dat deze flexibel is en daardoor niet scheurt. De levensduur van dit product is vele malen langer dan cement en bovendien is dit hoogwaardige product waterdicht.

Ons advies

Poreus cement en verschoven dakpannen zijn, gezien de weersomstandigheden in ons land, een veelvoorkomend probleem. Om dergelijke mankementen te voorkomen, is het aan te raden om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren. Tijdens deze inspectie kunnen dergelijke ongemakken tijdig worden opgespoord en verholpen, zodat de kans op een lekkage aanzienlijk wordt verkleind. Heeft u al een tijd geen dakinspectie laten uitvoeren of denkt u dat uw dak niet in een goede conditie verkeert? Plan dan nu een gratis inspectie in.

DAKINSPECTIE INPLANNEN

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over een lek op het dak repareren? Of heeft u een andere vraag over een van onze diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op.

CONTACT

Chat met ons