Daklekkage Oplossen

Project Utrecht | Schoorsteenlekkage

Dakinspectie

Een schoorsteenlekkage is ontzettend vervelend en kan kostbare gevolgen hebben. Bij een klant in Utrecht werd de lekkage op een regenachtige dag zichtbaar, waarna deze besloot om ons in te schakelen. Na een zorgvuldige inspectie van de schoorsteen concludeerden onze specialisten dat de schoorsteenlekkage werd veroorzaakt door de lage kwaliteit van het voegwerk. Wanneer het voegwerk in een slechte conditie verkeert, kunnen de bakstenen bewegen en zelfs gaan scheuren. Regenwater kan zo ongewenst naar binnen sijpelen en waterschade aan de woning veroorzaken.

Een schoorsteenlekkage dient zo spoedig mogelijk te worden opgelost, om dergelijke schades te voorkomen. Om deze reden hebben wij het voegwerk direct hersteld. Het probleem was hierna opgelost. De klant kan nu weer jarenlang, zorgeloos van de schoorsteen gebruik maken.

Onze tip

Door wisselende weersomstandigheden slijt het voegwerk gedurende de jaren; dit is een normaal proces. Om deze reden adviseren wij om jaarlijks een schoorsteeninspectie te laten uitvoeren. Hiermee kunnen ongemakken tijdig worden opgespoord, zodat lekkages worden voorkomen. Een schoorsteeninspectie is bij ons bovendien geheel gratis. Wilt u direct het gehele dak laten inspecteren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als service voeren wij dakinspecties kosteloos uit. Hierna geven wij u een update van de status van het dak. Zijn wij onregelmatigheden tegengekomen? Dan geven we u hier geheel vrijblijvend een advies over.

Spoedreparatie schoorsteenlekkage

Is er een lekkage in de schoorsteen aanwezig en komt het water naar binnen? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs en voeren een spoedreparatie uit, zodat de schade niet verergerd.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten maken van een schoorsteenlekkage? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We Staan u graag te woord.

CONTACT

Chat met ons