Daklekkage Oplossen

Project Utrecht | Schoorsteen slijpen en voegen

Schoorsteen slijpen en voegen Utrecht

Voor een professionele schoorsteenreparatie reisden we dit keer af naar Utrecht. De klant gaf aan complete hoeken van de schoorsteen in zijn tuin te hebben aangetroffen en kon zelf niet goed zien wat de huidige staat van het dak was. De onderdelen van de schoorsteen waren tijdens een roerige nacht met ontzettend veel regen en wind naar beneden gekomen; dergelijke schades aan het dak komen na de wispelturige weersomstandigheden in ons land helaas vaak voor.

De dakinspectie

Bij aankomst was het allereerst tijd voor een dakinspectie. Hierbij bekeken onze specialisten uitvoerig wat de staat van het dak was en constateerden inderdaad dat er complete hoeken van de schoorsteen waren afgebroken. Ook was het plat dak op verschillende plekken beschadigd geraakt. Na het uitvoeren van de gratis dakinspectie legden we de klant onze bevindingen voor. Het voorstel was om de beschadigingen te repareren en de verdwenen delen van de schoorsteen weer toe te voegen. De klanten uit Utrecht stemden hiermee in.

Schoorsteen slijpen en voegen

Om de schoorsteen weer in de originele staat terug te brengen, hebben we deze deels opnieuw opgemetseld. Daarbij hebben we de voegen uitgeslepen en deze hierna opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Het impregneren – oftewel aanbrengen van een een beschermlaag – is nodig om de schoorsteen tegen water en externe invloeden te beschermen. Het resultaat? Een perfect uitziende schoorsteen waarvan de klant weer jarenlang, zorgeloos kan genieten.

Bitumen dak repareren

De plekken waar het plat dak was beschadigd, hebben wij onder handen genomen door de bitumen dakbedekking plaatselijk te vervangen. Het vervangen van het gehele dag was niet nodig, aangezien het bitumen dak verder in een goede conditie verkeerde. Wel hebben we de zwakke plekken aangepakt, zodat er geen lekkages zullen ontstaan.

Meer informatie schoorsteen slijpen en voegen

Zou u graag meer weten over het slijpen en voegen van de schoorsteen? Het repareren van uw schoorsteen, dak of zink- en loodwerk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord en komen – indien gewenst – langs voor een gratis dakinspectie.

CONTACT | GRATIS DAKINSPECTIE

Dakreparatie, schoorsteenreparatie of schoorsteenrenovatie laten uitvoeren of het zink- en loodwerk laten herstellen? DaklekkageOplossen.nl is dé dakspecialist in uw regio. Waar wij werkzaam zijn? In heel Nederland, zoals de regio Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Breda, Utrecht en meer.

Chat met ons