Daklekkage Oplossen

Project Utrecht | Lekkage lood schoorsteen

daklekkage oplossen

Wanneer het dak en de schoorsteen in een goede staat verkeren, heeft u niets te vrezen. Maar als er onverhoopt toch sprake is van een mankement, kunnen er onaangename verrassingen opduiken. Toen onze klant in Utrecht na een dag werken thuiskwam, zag hij tot zijn schrik het water via de schoorsteen naar binnen sijpelen. Hierdoor ontstond er waterschade op de muur en ook de vloer zou er binnen de kortste keren aan moeten geloven. De klant besloot om deze reden snel te handelen en belde ons direct op. Dezelfde avond kwamen we langs om de schoorsteenlekkage te inspecteren.

Lekkage schoorsteen verhelpen? Wij voeren ook noodreparaties uit.

Het probleem

Voordat we een noodreparatie uitvoeren, is het belangrijk om de huidige staat van zowel het dak als de schoorsteen te controleren. Om deze reden voerden we eerst een gratis dakinspectie uit. Tijdens de inspectie constateerden we dat het dak in een uitstekende staat verkeerde. Echter bleek de staat van de schoorsteen een ander verhaal. De voeg boven het loodwerk lag er compleet uit, waardoor regenwater erdoorheen kon stromen.

De oplossing

Onze dakspecialisten hebben het oude voegwerk op een professionele manier verwijderd. Hierna zijn de plekken waarin het nieuwe voegwerk zou worden aangebracht, compleet uitgeslepen. Het nieuwe voegwerk is hierna aangebracht. De schoorsteen is na deze reparatie weer in een uitstekende conditie.

Onze tip

Ben als huizeneigenaar zuinig op uw dak en schoorsteen. Door beiden periodiek te laten controleren – tijdens een inspectie – kunnen vroegtijdige problemen worden opgespoord en verholpen. Op deze wijze houdt u onverwachte problemen, zoals lekkages, buiten de deur en voorkomt hoge reparatiekosten.

Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dak, schoorsteen, nokvorsten of dakgoten? Plan dan een gratis inspectie in.

GRATIS DAKINSPECTIE

Meer informatie lekkage schoorsteen

Lekkage schoorsteen verhelpen? Als ware dakspecialisten lossen wij het probleem graag voor u op. Meer weten over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact, zodat we u vol enthousiasme meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

CONTACT

Chat met ons