Daklekkage Oplossen

Project Rosmalen | Bitumen dak repareren

zink en loodwerk

Een bitumen dak repareren? Bij DaklekkageOplossen.nl lossen we lekkages op een vakkundige manier op. Zowel op schuine, als platte daken. 

Na een telefoontje met klanten in Rosmalen werd er een gratis dakinspectie ingepland, omdat zij aangaven last te hebben van diverse lekkages. Eenmaal ter plaatse betraden onze vakmensen het dak en inspecteerde deze zorgvuldig. Het bitumen dak was vijftien jaar eerder op een slechte manier aangebracht, waardoor deze nu mankementen vertoonde. De kantstroken vertoonde lekkage en ook verschillende vloeinaden waren gescheurd. Het water sijpelde hierdoor naar binnen waardoor het ook in de woning vochtige plekken begon op te leveren.

Onze oplossing

Helaas was het bitumen dak in een slechte staat. Slechts gedeeltes repareren zou een tijdelijke oplossing zijn, omdat de gehele dakbedekking slecht bleek aangebracht. Echter was het huidige bitumen wel geschikt als onderlaag. Om deze reden is ervoor gekozen om deze niet te verwijderen en enkel een nieuwe toplaag aan te brengen. Op deze manier hoefden er geen onnodige kosten te worden gemaakt. Na het aanbrengen van de dakbedekking is de trim gedemonteerd en opnieuw aangebracht. Tot slot is het dak op een nette en vakkundige manier afgewerkt, waardoor deze er weer fantastisch uitziet. De klanten kunnen na deze professionele dakreparatie weer jarenlang, volledig zorgeloos, van hun dak genieten.

Gratis dakinspectie inplannen? Twijfel niet en neem contact op. We komen geheel kosteloos langs en geven u een advies op maat.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het repareren of renoveren van een bitumen dak? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het repareren van de schoorsteen of het herstellen van zink- en loodwerk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Liever direct een gratis dakinspectie inplannen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

CONTACT

Chat met ons