Daklekkage Oplossen

Project Helvoirt | Zink- en loodwerk dakkapel herstellen

Zink- en loodwerk dakkapel herstellen

Zink- en loodwerk dakkapel herstellen

Onze klanten in Helvoirt constateerden dat het zink- en loodwerk rondom de dakkapel in een slechte staat verkeerde. Ze besloten ons daarom te bellen om een gratis inspectie op het dak in te plannen. Er was verder geen sprake van een daklekkage, dus de afspraak werd een aantal dagen later ingepland.

Mocht u door poreus zink- en loodwerk wel last hebben van een lekkage en hier hinder van ondervinden, dan is het tevens mogelijk om ons in te schakelen voor een noodreparatie. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs.

Dakinspectie uitvoeren

Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, voeren we eerst een gratis dakinspectie uit. Tijdens deze controle bekijken we de gehele staat van het dak, de schoorsteen en nokvorsten. Het dak van onze klanten in Helvoirt bleek in een uitstekende conditie te verkeren, echter was het zink- en loodwerk rondom de dakkapel inderdaad aan vervanging toe.

Nadat we onze bevindingen uitvoerig met onze klant hebben besproken en hen een offerte hebben getoond, kregen we goedkeuring om een reparatie uit te voeren.

Zink- en loodwerk herstellen

Het oude zink- en loodwerk is door ons op een voorzichtige en professionele manier verwijderd. Hierna hebben we nieuw zink- en loodwerk aangebracht. Door dit tijdig te vervangen, worden eventuele lekkages in de toekomst voorkomen.

Soms is het lastig om – vanaf de grond – de conditie van het zink- en loodwerk rondom de dakkapel te beoordelen. Helemaal wanneer u hiervan geen verstand heeft. Schakel om deze reden bij twijfel altijd een dakdekker in om een inspectie uit te voeren. Bij ons kost een dakinspectie u bovendien helemaal niets. Het hieropvolgende advies en de eventuele offerte zijn ook geheel vrijblijvend.

Wilt u de huidige conditie van uw dak, schoorsteen, nokvorsten of het zink- en loodwerk laten controleren? Plan dan nu een gratis dakinspectie in.

GRATIS DAKINSPECTIE INPLANNEN


Meer informatie

Meer weten over zink- en loodwerk dakkapel herstellen? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Chat met ons