Daklekkage Oplossen

Project Empel | Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renoveren; doe het op tijd om onaangename lekkages of schoorsteenbranden te voorkomen. Het cement van de schoorsteen kan na verloop van tijd poreus worden waardoor de bakstenen gaan verschuiven. Een schoorsteen die begint te verzakken, kan allerlei ongemakken met zich meebrengen. Zo kan er na een enorme regenbui een lekkage ontstaan, maar het kan ook brand in de schoorsteen veroorzaken. Een gevaarlijke situatie.

Is uw schoorsteen al in geen tijden nagekeken? Plan dan een gratis inspectie in. Tijdens een dakinspectie bekijken we de huidige staat van uw dak en schoorsteen en geven u op basis van onze bevindingen geheel vrijblijvend een advies. Uw schoorsteen op tijd renoveren, voorkomt hoge reparatiekosten in de toekomst. Een verstandige zet.

GRATIS DAKINSPECTIE

Project Empel

De kop van de schoorsteen zag er vanaf de begane grond verzakt uit. Om deze reden besloot de klant om ons in te schakelen. Na een controle op het dak kwamen we erachter dat de kop van de schoorsteen opnieuw gevoegd moest worden. We hebben het oude cement op een zorgvuldige wijze verwijderd, waarna we de bakstenen opnieuw van een nieuwe laag cement hebben voorzien. De schoorsteen is nu weer in een fantastische conditie waardoor onze klant zich de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over onverwachte lekkages of andere onaangename verrassingen.

Meer informatie

Zou u graag meer informatie willen over onze diensten, zoals het laten repareren van zink- en loodwerk, het renoveren van uw dak of het laten coaten van de dakgoten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden en geven u een gratis advies. Schoorsteen renoveren? Laat het over aan vakmensen en kies voor een fantastisch eindresultaat.

 VRIJBLIJVEND ADVIES

Chat met ons