Daklekkage Oplossen

Project Den Bosch | Lekkage schoorsteen

Project Den Bosch | Lekkage schoorsteen

Lekkage schoorsteen repareren: laat het aan professionele dakspecialisten over en voorkom bijkomende schade en hoge kosten. 

Een lekkage aan de schoorsteen, dat is ontzettend vervelend. Zo ondervonden ook onze klanten in het mooie Den Bosch. Er ontstonden vochtplekken in de woning en om deze reden was het hoog tijd om het dak te gaan inspecteren. Zelf hadden zij een kijkje op het dak genomen en zagen dat de schoorsteen er niet meer tiptop uitzag.

Tijdens een gratis dakinspectie bekeken wij het hele dak. Al snel kwamen we tot de conclusie dat de lekkage inderdaad van de schoorsteen afkomstig was. Het voegwerk van de schoorsteen was in een goede conditie en ook het lood vertoonde geen scheuren. Echter bleek de bovenplaat van de schoorsteen wel een aantal flinke scheuren te bevatten, waardoor het water door het schoorsteenkanaal naar binnen kon stromen. Een schoorsteenlekkage kan – wanneer u deze niet tijdig laat repareren – ontzettend veel schade in de woning aanbrengen. Wacht daarom niet te lang met het laten repareren van een lekkage.

Onze oplossing

De lekkage in de schoorsteen repareren? Laat dat maar aan de opgeleide dakspecialisten van DaklekkageOplossen.nl over. De oude bovenplaat op de schoorsteen is door ons verwijderd en gerepareerd, waarna we deze opnieuw hebben gemonteerd en geëgaliseerd. De schoorsteen is op deze manier weer volledig waterdicht, zodat lekkages geen enkele kans meer maken. De klant was ontzettend blij dat het probleem met een kleine reparatie is verholpen.

Ons advies: gratis dakinspectie

Wilt u een lekkage voorkomen? Laat dan één keer per jaar een dakinspectie uitvoeren. Tijdens een dergelijke inspectie wordt de gehele staat van het dak en de schoorsteen nagekeken waardoor problemen vroegtijdig worden opgespoord en kunnen worden verholpen. Een dakinspectie is bij ons bovendien volledig gratis.

GRATIS DAKINSPECTIE

Meer informatie

Zou u graag meer weten over het laten repareren van de schoorsteen? Of wilt u meer weten over een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag – geheel vrijblijvend.

CONTACT

Chat met ons