Daklekkage Oplossen

Project Den Bosch | Daklekkage oplossen plat dak

Daklekkage oplossen

Daklekkage oplossen in Den Bosch. Wij waren er razendsnel bij.

Na een spoedtelefoontje waren we bij klanten in Den Bosch ontzettend snel ter plaatse. Ze gaven aan last te hebben van een lekkage op het (plat)dak waardoor het water in de woning naar binnen druppelde. Vakkundig werd er een dakinspectie uitgevoerd waarna de oorzaak van de lekkage snel werd geconstateerd.
De klant was – voordat wij de gratis dakinspectie uitvoerde – ietwat huiverig. Hij wist niet wat de huidige staat van zijn dak was en was huiverig voor een kostbare dakrenovatie. Het dak bleek na een inspectie in een goede conditie te verkeren. Echter was de afvoer van het platte dak lek. Hierdoor kon het water – helemaal na een intense regenbui – niet op de juiste wijze worden afgevoerd.

Onze oplossing

De afvoer op het dak repareren; dat was wat er moest gebeuren. De eerste stap was daarom het verwijderen van de oude afvoer. Hierna werd er door onze vakmensen een nieuwe afvoer aangebracht inclusief een primer. De primer zorgt voor extra bescherming en werkt bovendien waterafstotend. Ook is er rondom de afvoer nieuwe bitumen dakbedekking aangebracht. De klant is ontzettend blij met deze oplossing, omdat de lekkage is opgelost en bovendien een volledige renovatie van het dak niet nodig was.

Gratis dakinspectie

Twijfelt u over de staat van uw platte dak? Of schuine dak? Wij komen graag bij u langs voor een dakinspectie. Voor een dakinspectie brengen wij bovendien geen kosten in rekening. Daklekkage oplossen? Wij weten als dakexperts hoe dat aan te pakken.

Meer informatie

Zou u graag meer willen weten over het laten maken van een daklekkage? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en/of komen langs voor een gratis inspectie.

CONTACT

Chat met ons