Daklekkage Oplossen

Project Den Bosch | Dakgoten coaten

Dakgoten coaten

De levensduur van de dakgoot verlengen? Kies ervoor om de dakgoten te coaten en houd lekkages ver op afstand. Onze klant in Den Bosch nam contact met ons op, omdat zij de dakgoten graag wilden beschermen. Met een coating wordt er een beschermlaag op de dakgoot aangebracht, zodat deze goed wordt beschermd tegen externe invloeden. Bij Daklekkage Oplossen zijn we naast het uitvoeren van reparaties en renovaties op het dak ook gespecialiseerd in onderhoud. Door zowel uw dak, schoorsteen, nokvorsten als dakgoten goed te onderhouden, voorkomt u hoge reparatiekosten in de toekomst. Een slimme investering dus.

Meer weten over het onderhouden van uw dak, schoorsteen of dakgoten? Wij vertellen u er graag meer over.

CONTACT

Dakgoten coaten

Voordat we aan de slag gaan met het uitvoeren van onderhoudwerkzaamheden controleren we tijdens een gratis dakinspectie de huidige staat van de dakgoten. De goten bij onze klant in Den Bosch blijken in een goede conditie waardoor we direct kunnen doorpakken. Na de controle maken onze dakspecialisten de goten dan ook vakkundig schoon, zodat de coatinglaag op de juiste manier kan worden aangebracht. De beschermlaag – oftewel twee componenten zinkcoating – zorgt ervoor dat de dakgoot een beschermlaag krijgt, zodat deze opgewassen is tegen onder andere extreme weersomstandigheden. Met een dergelijke beschermlaag wordt de levensduur van de goot direct verlengd. Een lekkage in de dakgoot? Met een coating wordt de kans aanzienlijk verkleind.

Ons advies

Wat de huidig staat van uw dak of schoorsteen is? Hoe de nokvorsten, dakpannen of dakgoten eraan toe zijn? Vanaf de grond is het soms lastig in te schatten. Om deze reden adviseren wij u om periodiek uw dak te laten controleren, zodat mankementen vroegtijdig kunnen worden geconstateerd. Om het geld hoeft u het bovendien niet te laten. Bij Daklekkage Oplossen is een dakinspectie namelijk volledig gratis. Op basis van onze bevindingen geven we u een vrijblijvend advies.

Meer informatie

Wilt u net als onze klanten in Den Bosch uw dakgoten laten coaten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs om uw dakgoten van een beschermlaag te voorzien.

CONTACT

Chat met ons