Daklekkage Oplossen

Over ons

Een daklekkage oplossen?
Het is onze specialisatie. 

Bij Daklekkage Oplossen zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel dakreparaties als dakrenovaties. Is er sprake van een schade op het dak, dan zijn we – met onze jarenlange ervaring en vele afgeronde projecten – de aangewezen partij om dit op te oplossen. Denk hierbij aan het repareren van de nokvorsten, schoorsteen, dakpannen, maar ook het vervangen en herstellen van voegwerk en zink- en loodwerk.

Vermoed u dat er een lekkage op het dak aanwezig is? Dankzij onze ervaring weten wij ieder probleem tijdens een gratis dakinspectie snel op te sporen waarna we u direct van een vrijblijvend advies voorzien. Is uw dak niet kapot, maar wel aan renovatie toe? Ook daarvoor bent u bij ons in goede handen.

Kwaliteit voorop! 

Bij Daklekkage Oplossen vinden we kwaliteit het allerbelangrijkst. Om deze reden zijn al onze vakmensen opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakreparaties en dakrenovaties. Daarbij werken we met geavanceerde apparatuur en producten van hoge kwaliteit om zo het beste eindresultaat te realiseren.

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Chat met ons