Daklekkage Oplossen

Lekkage oplossen

Lekkage oplossen

Lekkage oplossen? Laat het over aan specialisten. Mankementen op het dak kunnen voor hoge reparatiekosten zorgen. Constateert u een lekkage of merkt u op dat de dakpannen zijn verschoven? Kom dan direct in actie. Wacht niet tot een kleine lekkage zich tot een grote catastrofe ontwikkelt, zodat u onaangename waterschade op afstand houdt.

Wilt u een lekkage oplossen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

CONTACT

Gratis dakinspectie

Een lekkage verhelpen, dat doen we graag. Maar allereerst moeten we de huidige status van uw dak bekijken. Het controleren van de staat van uw dak doen we tijdens een dakinspectie. Bij Daklekkage Oplossen betaalt u voor een inspectie op het dak helemaal niets. Na de inspectie brengen we u op de hoogte van onze bevindingen en geven u hierbij een vrijblijvend advies. Wilt u door ons de lekkage laten verhelpen? Wij zullen dit zo spoedig mogelijk voor u realiseren. Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dak, schoorsteen, dakgoten of nokvorsten? Plan dan een gratis inspectie in.

GRATIS DAKINSPECTIE

 

Voordelen lekkage oplossen

Het mag duidelijk zijn, wanneer u een lekkage oplost, heeft u geen last meer van waterschade. Daarbij is het belangrijk om de lekkage zo spoedig mogelijk aan te pakken, zodat deze niet kan verergeren. De schade kan zich namelijk niet alleen aan de buitenzijde van uw woning ontwikkelen, maar ook aan de binnenzijde. Voorkom schade aan meubels en andere kostbare bezittingen en grijp tijdig in.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten repareren van een lekkage of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie.

Naast het laten maken van lekkages kunt u bij ons ook terecht voor het laten renoveren van uw dak, schoorsteenreparaties, het herstellen van zink- en loodwerk en het laten coaten van de dakgoten.

CONTACT

Chat met ons