Daklekkage Oplossen

Project Vught | Lekkage op dak verhelpen

Lekkage op dak verhelpen

Afgelopen week ontvingen we bij Daklekkage Oplossen – na een enorme regenbui – een telefoontje van een klant in Vught. Na een dag werken vond de vrouw een enorme plas water op de grond van haar slaapkamer, welke afkomstig leek te zijn van een lek op het dak. Verstandig besloot zij om direct contact met ons op te nemen, waarna we afspraken diezelfde avond bij haar langs te komen. Bij aankomst voerden onze specialisten direct een inspectie op het dak uit en troffen daar al snel het probleem aan. Het cement onder de nokvorst bleek poreus te zijn geworden, waardoor regenwater de kans kreeg er door naar binnen te sijpelen.

Lekkage op dak verhelpen? Laat het altijd aan specialisten over. Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis; spring er daarom uiterst voorzichtig mee om.

Onze oplossing

Poreus cement onder de nokvorsten is een veelvoorkomend probleem. Cement wordt gedurende de jaren door de extreme weersomstandigheden in ons land poreus wat ervoor zorgt dat deze zwak wordt en langzaam afbrokkelt. Hierdoor ontstaat er ruimte onder de nokvorst en dit tast de waterdichtheid aan. Een extreme regenbui kan in dat geval voor vervelende ongemakken zorgen.

Bij Daklekkage Oplossen hebben we direct een (nood)reparatie uitgevoerd waarmee de lekkage werd verholpen. Het oude cement is op een zorgvuldige manier door ons verwijderd en de nokvorst is vervolgens met Flexim vastgezet. Dit materiaal heeft een langere levensduur dan cement en is bovendien flexibel waardoor het geen last heeft van scheurvorming.

Ons advies

Wilt u er zeker van zijn dat de staat van uw dak – inclusief nokvorst en schoorsteen – in orde is? Laat dan periodiek een dakinspectie uitvoeren. Een inspectie op het dak is bij ons bovendien helemaal gratis. Onze bevindingen delen we na de controle aan u mede en brengen tevens geheel vrijblijvend een advies aan u uit.

Meer informatie lekkage op dak verhelpen

Zou u graag meer te weten komen over het laten maken van een lekkage op het dak? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We luisteren graag naar uw probleem en geven u een advies.

CONTACT

Chat met ons