Daklekkage Oplossen

Project Nieuwegein | Lekkage nokvorsten

Dakgoot repareren

Oei! Een lekkage aan de nokvorsten. Dat kan vervelende problemen – zoals waterschade – opleveren. Constateert u een lekkage aan de nokvorsten, dan is het noodzaak om zo snel mogelijk te handelen. Dat beseften onze klanten in Nieuwegein gelukkig ook en daarom besloten ze ons – nadat ze het probleem hadden geconstateerd – direct te bellen. Diezelfde dag planden we een afspraak in.

Een lekkage aan de nokvorsten verhelpen? Ga niet zelf aan de slag, maar laat het repareren van de nokvorsten over aan specialisten. Op het dak aan de slag gaan, vergt ervaring en kennis. Naast dat het werken op hoogte een uitdagende klus is, is het belangrijk om de reparatie op een zorgvuldige manier uit te voeren, zodat een verergering van het probleem wordt voorkomen.

Het probleem

Nadat we bij de klant in Nieuwegein arriveerden, startten we met een gratis dakinspectie. Voordat we een reparatie op het dak of de schoorsteen uitvoeren, controleren we altijd de volledige staat van het dak. Tijdens de inspectie kwamen we tot de conclusie dat het cement onder de nokvorsten poreus was geworden. Op sommige delen zaten er zelfs complete gaten onder de nok. Door de extreme weersomstandigheden in ons land kan cement na verloop van tijd poreus worden. Dit is een normaal proces.
Onze tip: laat de staat van uw dak, schoorsteen en dakgoten periodek – circa eens per jaar – tijdens een gratis dakinspectie controleren. Zo kunnen mankementen, zoals poreus cement, tijdig worden opgemerkt en gerenoveerd. Op deze wijze voorkomt u niet alleen onaangename verrassingen, maar ook hoge reparatiekosten.

GRATIS DAKINSPECTIE

De oplossing

Alle loszittende delen cement werden door ons op een professionele manier verwijderd. Hierna hebben we de ruimte onder de nokvorsten voorzien van een kunststof dakmortel. Deze zorgt ervoor dat de nokvorsten op een waterdichte en stevige manier op hun plaats blijven zitten. Het voordeel van een kunststof dakmortel – genaamd Flexim – is dat deze slijtvast en flexibel is. Het kan hierdoor – ongeacht extreme weersomstandigheden – niet scheuren.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het verhelpen van lekkage nokvorsten óf heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag met veel enthousiasme meer over de mogelijkheden.

Op zoek naar een dakdekker in Nieuwegein? Daklekkage Oplossen is dé specialist in uw regio!

Chat met ons