Daklekkage Oplossen

Inspectie op het dak

Inspectie op het dak

Inspectie op het dak laten uitvoeren? Bij Daklekkage Oplossen kost het u helemaal niets. Klantvriendelijkheid hebben we hoog in het vaandel staan en om deze reden bieden wij u als huiseigenaar de kans om door ons een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Tijdens een dergelijke inspectie controleren we de gehele staat van het dak. Zowel het dak, de dakpannen, nokvorsten en schoorsteen worden hierbij zorgvuldig nagekeken waarna we u op de hoogte stellen van onze bevindingen. Ook geven we u graag een vrijblijvend advies.

Voordelen inspectie op het dak

Wat is de huidige staat van uw dak? Vanaf de grond is dat – helemaal voor u als leek – ontzettend lastig te beoordelen. Om deze reden komen huizenbezitters er bijvoorbeeld bij een lekkage pas achter dat het dak in een minder goede conditie verkeert.

Wanneer u ervoor kiest om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren, verkleint u de kans op lekkages en andere ongemakken op het dak. Problemen, zoals verschoven dakpannen of poreus cement, kunnen zo vroegtijdig worden opgespoord en worden verholpen waardoor kostbare reparaties uitblijven.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over een inspectie op het dak? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het uitvoeren van een dakreparatie, dakrenovatie, nokvorstreparatie of het laten coaten van de dakgoten? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar uw vraag en geven op basis daarvan een vrijblijvend advies.

Daklekkage Oplossen
Dé dakdekker in uw regio

Bij Daklekkage Oplossen werken enkel dakexperts die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste technieken. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, geven we u maar liefst tien jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn werkzaam in het gehele land: van Den Bosch en Utrecht tot aan Amsterdam.

Benieuwd naar de huidige staat van uw dak? Plan een gratis dakinspectie in.

GRATIS DAKINSPECTIE

Chat met ons