Daklekkage Oplossen

Project Tilburg | Stormschade zinken lijst

Herstellen zinkwerk

Een avond met extreme weersomstandigheden kan voor stormschade aan de woning zorgen. Zo bleek ook in Tilburg. Na een flinke storm was er bij onze klanten schade aan de zinkenlijst rondom de erker ontstaan. Gelukkig zijn we bij DaklekkageOplossen.nl gespecialiseerd in het herstellen van zink- en loodwerk en dus gingen wij direct langs om het probleem op te lossen.

Voordat onze dakspecialisten aan de slag gaan, nemen we altijd eerst een kijkje op het dak. Tijdens een gratis dakinspectie bekijken we de huidige conditie van zowel het dak als de schoorsteen. Vroegtijdige problemen kunnen zo worden geconstateerd en verholpen, zodat grote reparaties – en de daarbij behorende kosten – worden voorkomen.

Herstellen zinkwerk

De afwerklijst was door de enorme windstoten van de erker gewaaid. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan met alle bijbehorende gevolgen van dien. We verwijderden om deze reden het oude, beschadigde zinkwerk volledig en plaatsen een nieuwe zinken lijst terug. Tevens hebben we de soldeernaden opnieuw gesoldeerd, zodat de lijst weer keurig en stevig op zijn plek zit.

Onze tip

De staat van het dak, de schoorsteen, dakgoten en het zink- en loodwerk laten controleren? Omdat u twijfelt of er mankementen zijn óf omdat er al een gehele tijd geen onderhoud is uitgevoerd? Bij DaklekkageOplossen.nl voeren we helemaal gratis een dakinspectie voor u uit en geven u op basis van onze bevindingen vrijblijvend een advies. Als huizeneigenaar is het belangrijk om de staat van het dak regelmatig te laten inspecteren, zodat onverwachte mankementen en problemen kunnen worden voorkomen.

GRATIS DAKINSPECTIE

Meer informatie

Zou u graag meer weten over het herstellen van zinkwerk of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het laten uitvoeren van een dakreparatie, schoorsteenrenovatie of nokvorstreparatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag vol enthousiasme meer over de mogelijkheden.

CONTACT

Op zoek naar een dakdekker in Tilburg en omgeving? Wij helpen u graag verder.

Chat met ons