Daklekkage Oplossen

Zink- en loodwerk

Rondom de schoorsteen en de dakkapel bevindt zich zink en loodwerk. Door de wisselende weersomstandigheden kan dit slijten. Wanneer dit gebeurt kan er een lekkage ontstaan en daarom is het verstandig om uw dak periodiek na te laten kijken, zodat eventuele mankementen op tijd worden geconstateerd.

Gratis dakinspectie

Tijdens een dakinspectie controleren we niet alleen de huidige staat van het dak, maar ook de conditie van het zink- en loodwerk. Bij Daklekkage Oplossen betaalt u helemaal niets voor een dakinspectie. Op basis van onze bevindingen maken we een gratis offerte met advies voor u op.

Weten wat de huidige conditie van het zink- en loodwerk op uw dak is? Plan een gratis dakinspectie in.

Gratis dakinspectie

Zink en loodwerk vervangen

Heeft u een lekkage bij de schoorsteen dan komt dat waarschijnlijk doordat het loodwerk heeft losgelaten en aan vervanging toe is. Bij Daklekkage Oplossen vervangen we het loodwerk op uw dak op een professionele manier. Met onze kennis en ervaring gaan we aan de slag zodat het loodwerk er weer jaren tegenaan kan.

Zink en loodwerk repareren

Wanneer het zink en loodwerk alleen aantal zwakke plekken vertoont, is het niet noodzakelijk om deze helemaal te vervangen. Tijdens een gratis dakinspectie bekijken we de staat van het zink en loodwerk en bepalen of het mogelijk is om enkel de mankementen te renoveren. Na de dakinspectie geven we u geheel vrijblijvend een offerte.

Loodwerk vervangen dakkapel

Heeft u een daklekkage bij de dakkapel, dan is de kans groot dat dit door verouderd loodwerk komt. Onze dakspecialisten zullen de huidige staat van het loodwerk rondom de dakkapel controleren en deze – indien gewenst – repareren. Zo voorkomt u onaangename lekkages in de toekomst.

Meer informatie

Uw zink en loodwerk laten vervangen of repareren? Op het dak, bij de dakkapel of de schoorsteen? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak. Zowel de dakinspectie als de offerte zijn gratis en wij gaan pas aan de slag wanneer u akkoord geeft. Wel zo prettig.

Neem contact op

Chat met ons