Daklekkage Oplossen

Schoorsteenrenovatie en -reparatie

Is er sprake van een daklekkage bij de schoorsteen? Dan schakelt men een dakdekker in om de schoorsteen te laten repareren. Maar weet u dat het slimmer is om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren zodat eventuele problemen vroegtijdig worden geconstateerd en worden verholpen? Zo blijft uw schoorsteen – net als uw dak – in goede conditie.

Schoorstenen hebben regelmatig onderhoud nodig, zodat gebreken vroegtijdig worden gerenoveerd en lekkages worden voorkomen. Dat scheelt u niet alleen veel ongemak maar ook onverwachte (hoge) kosten.

Benieuwd naar de staat van uw dak en schoorsteen?
Plan een gratis dakinspectie in!

Dakinspectie inplannen

Schoorsteen renoveren of schoorsteen laten renoveren?

Uw schoorsteen zelf renoveren? Heeft u ervaring op het dak en weet u waar u mee bezig bent dan kunt u proberen de schoorsteen zelf te onderhouden. Heeft u echter geen idee, bent u bang op het dak of is er sprake van een lekkage en krijgt u deze niet gevonden? Laat het renoveren van uw schoorsteen dan over aan professionals.

Wanneer de schoorsteen in goede conditie verkeerd is uw woning van buitenaf goed beschermd. Dankzij het controleren en verhelpen van mankementen voorkomt u lekkages aan uw woning. Daarnaast vermijdt u ook schoorsteenbranden en voorkomt het risico op koolmonoxidevergiftiging. De schoorsteen laten renoveren of repareren? Bij Daklekkage Oplossen is het onze expertise!

Schoorsteen renoveren of schoorsteen laten renoveren?

Schoorsteen laten voegen

De renovatie van uw schoorsteen uitbesteden aan specialisten is een goed idee wanneer u zelf niet over de juiste materialen en kennis beschikt. Bij Daklekkage Oplossen hebben we geavanceerde gereedschappen en ervaring om uw schoorsteen er weer als nieuw uit te laten zien.

Door de Nederlandse weersomstandigheden wordt het voegwerk van de schoorsteen op de den duur poreus. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan. Om lekkages of zelfs schoorsteenbranden te voorkomen, is het aan te raden om het voegwerk c.q. cement van de schoorsteen in een goede conditie te behouden. Laat uw schoorsteen voegen en voorkom onaangename verrassingen.

Kosten schoorsteen renovatie

Vanzelfsprekend wilt u weten wat het kost om een schoorsteen te laten renoveren. Hierop kunnen we echter geen eenduidig antwoord geven. De prijs is afhankelijk van diverse factoren en kan alleen tijdens een dakinspectie worden bepaald.

Wilt u een gratis offerte inclusief advies laten opmaken?

Vraag nu een offerte aan

Meer informatie schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie of -reparatie laten uitvoeren? Bij Daklekkage Oplossen weet u op voorhand exact wat de kosten zijn en heeft u tijdens het laten uitvoeren van de klus één en hetzelfde aanspreekpunt. Ons team bestaat uit enkel gecertificeerde dakdekkers en we geven u op de uitgevoerde werkzaamheden 10 jaar garantie.

Meer weten? Neem dan contact op. We vertellen u vol enthousiasme graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Chat met ons