Daklekkage Oplossen

Nokvorst reparatie

Zijn de nokvorsten verschoven?
Is het cement rondom de nokvorsten aangetast?
Ziet u scheuren in de nokvorsten?

Onderneem actie en wacht niet totdat er een lekkage op het dak ontstaat.

Nokvorsten zijn de bovenste pannen op een schuin dak. Deze pannen zijn een waardevol onderdeel van het dak, omdat ze veel regen en wind opvangen. Liggen ze niet stevig – doordat bijvoorbeeld het cement waarmee ze bevestigd zijn poreus is geworden – dan kunnen ze verschuiven. Hierdoor krijgt regenwater de kans om naar binnen te sijpelen en kunnen lekkages ontstaan.

Heeft u last van een lekkage? Vermoedelijk afkomstig van de nokvorsten? Bij Daklekkage Oplossen komen we zo spoedig mogelijk langs om het probleem op te lossen. De nokvorsten repareren? Wij weten hoe dat op een professionele manier aan te pakken.

CONTACT

 

Nokvorst repareren

Kies ervoor om de nokvorsten te laten repareren, wanneer u te maken heeft met poreus cement. Het cement waarmee de nokken vastzitten, wordt na verloop van tijd zwak. Dit kan er – in combinatie met een flinke windhoos – voor zorgen dat de pannen verschuiven. Tijdens een nokvorst reparatie wordt het oude cement zorgvuldig verwijderd, waarna er een nieuwe laag wordt aangebracht. Mochten de nokken in een slechte conditie zijn, dan zullen we deze tevens vervangen. Na een nokvorst reparatie zijn de nokken weer in een uitstekende conditie.

Het laten aansmeren van nokvorsten gebeurde voorheen altijd met cement. Echter kiezen wij voor het hoogwaardige kunststof dakmortel genaamd Flexim. Deze heeft een betere hechting dan cement en maakt de nok zowel stormvast als volledig waterdicht.

Nokvorst repareren

Gratis dakinspectie

Bent u benieuwd naar de huidige staat van de nokvorsten, het dak of de schoorsteen? Bij Daklekkage Oplossen bieden we u als service een gratis dakinspectie aan. Gedurende de inspectie bekijken we de gehele status van uw dak en brengen op basis van onze bevindingen een kosteloos advies uit.

Meer informatie nokvorst reparatie

Wilt u meer weten over het laten repareren van de nokvorsten? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten, zoals dakreparatie, het laten herstellen van zink- en loodwerk of het laten slijpen en voegen van de schoorsteen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Chat met ons