Daklekkage Oplossen

Dakreparatie en -renovatie

Er is sprake van een daklekkage.
Uw dak heeft al een tijd geen onderhoudsbeurt gehad.
Een aantal dakpannen liggen los.

Of het nu gaat om een dakinspectie, dakreparatie of dakrenovatie; bij Daklekkage Oplossen zorgen we ervoor dat uw dak na ons vertrek weer in optimale conditie verkeert.

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een dakreparatie of dakrenovatie? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Dak laten repareren

Heeft u een daklekkage? Neem dan geen afwachtende houding aan. Voor u het weet wordt de lekkage erger waardoor er extra waterschade ontstaat. Ook kan er door een lekkage een probleem aan het dakbeschot ontstaan. Hierdoor lopen de reparatiekosten alleen maar hoger op.

Voorbeelden van dakreparaties zijn: het vervangen van kapotte dakpannen, dichtsmeren van nokken, vervangen van uitgedroogd lood, herstellen van scheuren en het repareren van bitumen dakbedekking.

Een dakreparatie laten uitvoeren? Plan nu een gratis dakinspectie in.

Dak laten repareren

Plat dak laten repareren

Naast het repareren van schuine daken zijn we bij Daklekkage Oplossen ook gespecialiseerd in het repareren van platte daken. Het grootste gedeelte van de platte daken in Nederland is voorzien van Bitumen dakbedekking. Bitumen is een sterk materiaal met een lange levensduur dat uitstekend bestemd is tegen het regenachtige Nederlandse klimaat. Om in top conditie te blijven, heeft een plat dak met bitumen bedekking periodiek een onderhoudsbeurt nodig.

Zijn er door ouderdom zwakke plekken op het dak?
Is er al sprake van een daklekkage?

Neem contact met ons en laat het repareren van uw bitumen dak over aan specialisten. Zo verlengt u de levensduur van uw dak.

Meer informatie

Bij Daklekkage Oplossen werken enkel gecertificeerde dakdekkers die van aanpakken weten. We rekenen geen voorrijkosten en komen graag geheel vrijblijvend langs voor het opmaken van een gratis offerte. Schakelt u ons in dan krijgt u bovendien 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit.

Heeft u een vraag of wilt u direct een vrijblijvende afspraak inplannen?
Neem dan contact met ons op.

Chat met ons