Daklekkage Oplossen

Daklekkage

U heeft een lekkage op het dak. Ontzettend vervelend. Om de waterschade te beperken, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met een vakman. Deze kan de lekkage snel opsporen en direct een noodreparatie uitvoeren.

Ontdekt u een lekkage? Twijfel niet. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en we komen binnen 24 uur bij u langs. Zo voorkomt u dat de situatie verergert en daarmee de schade wordt vergroot.

Bij Daklekkage Oplossen brengen we geen voorrijkosten in rekening en maken geheel gratis een offerte voor u op.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over.

Neem contact op

Daklekkage repareren

Voordat we bij Daklekkage Oplossen aan de slag gaan met het repareren van de lekkage gaan we eerst het dak op om een inspectie uit te voeren. Een lekkage opsporen moet op zorgvuldige wijze gebeuren en daarom gebruiken we geavanceerde systemen waarmee we ieder lek traceren. Hiervoor hoeven we uw dak niet open te breken. Hebben we de boosdoener gevonden dan geven we u hierover een vrijblijvend advies.

Het repareren van het dak vervolgens aan ons overlaten? We gaan zo snel mogelijk aan de slag.

Daklekkage repareren

Lekkage dakkapel verhelpen

Heeft u een dakkapel en last van een lekkage? Lekkages rondom de dakkapel komen in de praktijk vaak voor. Gelukkig voor u zijn dit soort lekkages gemakkelijk te verhelpen. Constateert u een lekkage wacht dan niet te lang. Zo kunnen we het probleem snel verhelpen en blijft de schade beperkt.

Naast het opsporen en repareren van daklekkages houden we ons bij Daklekkages Oplossen ook bezig met dakrenovaties, dakinspecties en het vervangen van zink- en loodwerk.

Kosten daklekkage repareren

Wat kost het om de lekkage op het dak te verhelpen? Het is een veelgehoorde vraag, maar we kunnen u daar op voorhand geen eenduidig antwoord op geven. De kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Heeft u bijvoorbeeld een lekkage op een plat dak? Dan kan het meer tijd kosten om dit te repareren, dan wanneer er op een schuin dak een aantal dakpannen moeten worden vervangen. Tijdens een inspectie kan ook blijken dat het dak volledig aan vervanging toe is, terwijl in andere gevallen alleen het lek zelf kan worden gedicht.

Meer weten over de prijs? Vraag een offerte aan.

Vraag nu gratis een offerte aan

Meer informatie daklekkage verhelpen

Heeft u een vraag over het laten verhelpen van een deklekkage? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Hoe sneller de lekkage wordt opgelost, hoe meer u de schade beperkt.

Neem contact op

Chat met ons