Daklekkage Oplossen

Dakinspectie

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Het biedt bescherming tegen weer en wind en zorgt ervoor dat u er warmpjes bijzit. De conditie van het dak is daarom ontzettend belangrijk. Vanaf beneden is het echter lastig om te zien hoe de huidige staat van uw dak is. Om deze reden bellen veel mensen pas een dakdekker als er sprake is van een lekkage. Zonde!

Door periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen mankementen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar vermijdt zo ook stressvolle situaties en waterschades.

Gratis dakinspectie

Bij Daklekkage Oplossen raden we u aan om één keer per jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u problemen op het dak en krijgt u niet te maken met daklekkages, problemen aan het dakbeschot en schades zoals verkleurde plafonds en kapotte elektrische apparaten. Voor de kosten hoeft u het bovendien niet te laten. Bij Daklekkage Oplossen is een dakinspectie namelijk helemaal gratis.

Gratis dakinspectie

Dakinspectie kosten? Bij ons betaal je voor een dakinspectie helemaal niets.

Op basis van een dakinspectie brengen we een vrijblijvend advies uit met betrekking tot de staat van uw dak. Mocht er iets niet in orde zijn, dan maken we indien u dat wenst ook een gratis offerte op. Wilt u dat we de mankementen verhelpen? We plannen een afspraak in om de problemen te verhelpen.

Is er sprake van een lekkage? We kunnen in dat geval vaak direct een noodreparatie uitvoeren.

Dak laten inspecteren

Laat één keer per jaar uw dak inspecteren door een onafhankelijke partij en voorkom hiermee onverwachte kosten. Daklekkages kunnen op deze manier vroegtijdig worden geconstateerd en ook onaangename problemen aan de schoorsteen worden ermee voorkomen.

Onafhankelijke dakinspectie

Bij Daklekkage Oplossen voeren we geheel vrijblijvend een dakinspectie bij u uit. Blijkt na de inspectie dat er iets mankeert, dan bent u niet verplicht de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. U bent vrij om een andere partij in te schakelen of om de lekkage zelf op te lossen. Bij Daklekkage Oplossen werken we met gecertificeerde dakdekkers die verstand hebben van zaken en op een open en eerlijke manier met u communiceren. Zo weet u exact waar u aan te bent. Wel zo prettig.

Dakinspectie aanvragen

Een dakinspectie aanvragen? Dat kan zowel telefonisch als via onderstaande knop.

Daklekkage Oplossen bestaat uit een team van specialisten dat met de meest geavanceerde gereedschappen te werk gaat. We vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in onze branche en gaan geen enkele uitdaging op het dak uit de weg.

Dakinspectie laten uitvoeren? Wij zijn de aangewezen partij.

Dakinspectie inplannen

Heeft u te maken met een verouderd dak en/of een daklekkage? Neem contact met ons op en wij laten u op basis van een dakinspectie weten wat de kosten voor een dakrenovatie of dakreparatie zijn.

Chat met ons