Daklekkage Oplossen

Bitumen dak

Heeft u een plat dak met bitumen dakbedekking?
Is er sprake van een lekkage of een ander mankement?
Is de gehele conditie van de dakbedekking slecht?
Bij Daklekkage Oplossen zijn wij gespecialiseerd in het repareren en renoveren van bitumen daken.

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen is ontzettend duurzaam, gemakkelijk om te plaatsen en gaat ongeveer 25 jaar mee. Ook is het een sterk materiaal dat bestand is tegen het wisselvallige weer in ons land. Om deze redenen is bitumen een geliefd product dat op de meeste platte daken in Nederland wordt gebruikt.

Neem contact op

Bitumen dak renoveren

Bij Daklekkage Oplossen bekijken we tijdens een dakinspectie de huidige staat van het plat dak om zo te bepalen waar het probleem zich bevindt.

Wanneer u keer op keer een lekkage heeft, zullen we aan de hand van een conditiemeting bepalen wat de gehele staat van het dak is. Naast dat we naar de conditie van het dak kijken, zullen we ook de gehele dakconstructie en het dakbeschot controleren. Volledige vervanging van een plat dak komt in de praktijk zelden voor. Vaak kunnen we door het renoveren van bepaalde stukken het dak weer in perfecte staat brengen waardoor de dakbedekking er weer jaren tegenaan kan.

Bitumen dak renoveren

Plat dak repareren

Kiest u ervoor om een bitumen dak te laten repareren, dan maken we op basis van een zorgvuldige inspectie een plan van aanpak. We zullen de zwakke stukken van het dak hierin benoemen en deze – wanneer u akkoord geeft – tijdens een renovatie onder handen nemen. Volledige vervanging van een bitumen dak komt eigenlijk nooit voor. Onder een bitumen dakrenovatie verstaan we dan ook het verbeteren van de huidige conditie van het dak.

Meer over weten? We vertellen u er graag meer over.

Meer informatie

Bitumen dak vernieuwen

Bitumen dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking aanbrengen?
Laat dat maar aan ons over. Bij Daklekkage Oplossen zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen, verwijderen en repareren van bitumen daken.

Wilt u een vraag stellen over onze werkwijze of meer weten over de kosten van bitumen dakbedekking?
Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden en komen graag vrijblijvend langs voor het opmaken van een gratis offerte.

Naast het laten repareren en renoveren van uw plat dak kunt u bij ons o.a. ook terecht voor schoorsteenreparatie, schoorsteenrenovatie, zink- en loodwerk en een dakinspectie.

Neem contact op

Chat met ons