Daklekkage Oplossen

Project Den Bosch | Dakgootrenovatie

Dakgoot repareren

Kiezen voor een dakgootrenovatie in plaats van volledige vervanging van de dakgoot? In sommige gevallen behoort het tot de mogelijkheden.

Een lekkage aan de dakgoot is ontzettend vervelend, omdat dit  – zowel binnen- als buitenshuis – voor waterschade kan zorgen. Bij een woning in Den Bosch was er sprake van een lekkage aan de dakgoot, waardoor het water niet goed werd afgevoerd. Na een dakgootinspectie bleek de goot tevens verouderd.

Wanneer de staat van een dakgoot slecht is, is het vervangen van de goot een oplossing. In dit geval vond de klant het vervangen van de goot een kostbare aangelegenheid en koos daarom voor een dakgootrenovatie. Voor het renoveren van de goot hebben wij een zinkrenovatie toegepast.

Werkwijze dakgootlekkage Den Bosch

Om de huidige staat van de dakgoot goed in kaart te brengen, is de dakgoot eerst vakkundig gereinigd. Hierna zijn de zwakke punten in de goot door ons getraceerd. De volledige goot is hierna behandeld met een twee componenten zinkcoating, waarbij geen naden zichtbaar zijn. De levensduur van de goot is dankzij deze renovatie met jaren verlengd, waardoor lekkages niet meer aan de orde zijn.

Ons advies: dakgootinspectie

Wij adviseren al onze klanten om jaarlijks een dak-, schoorsteen- en dakgootinspectie te laten uitvoeren. Een dergelijke inspectie is geheel gratis. Tijdens deze controles kunnen eventuele mankementen vroegtijdig worden getraceerd, zodat lekkages en andere schades worden voorkomen. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of plan direct een gratis dakinspectie in.

Meer informatie 

Zou u graag meer te weten komen over het laten repareren van de dakgoot c.q. dakgootrenovatie of het laten vervangen ervan? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het herstellen van zink- en loodwerk, schoorsteenreparatie of dakreparatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

CONTACT

Chat met ons