Daklekkage Oplossen

Project Zaltbommel | Dakgoot repareren en coaten

Dakgoot repareren en coaten

Dakgoot repareren en coaten, dat is wat we deze week bij vaste klanten in Zaltbommel hebben gedaan. In de dakgoot was een kleine lekkage ontstaan, waardoor het regenwater niet op correcte wijze werd afgevoerd. Bij Daklekkage Oplossen hebben we bij aankomst de dakgoot eerst op een zorgvuldige wijze schoongemaakt, waarna we het lek hebben opgespoord. Deze hebben we vervolgens op professionele wijze gerepareerd. Na de dakgootreparatie is er door ons een coating – de zogenoemde twee componenten zinkcoating – aangebracht welke als een beschermlaag functioneert en de goot bovendien waterdicht maakt. De levensduur van de goot is op deze manier verlengd.

Dakgoot repareren en coaten? Laat het over aan vakmensen en ben verzekerd van kwaliteit. Bij ons ontvangt u bovendien een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Ons advies

Laat uw goten door een professionele partij coaten, zodat de beschermlaag ervoor zorgt dat uw dakgoten waterdicht en tegen een stootje opgewassen zijn. Zo verlengt u de levensduur van de dakgoot en daarmee onnodige reparatiekosten in de toekomst.

Onze dakexperts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakreparatie en dakrenovatie. Heeft u een vraag voor hen? Stel deze dan gerust. Wij zijn er om u te adviseren en denken graag actief met u mee.

Meer informatie

Zou u graag uw dakgoot repareren en/of laten coaten? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het uitvoeren van een gratis dakinspectie? Tijdens een gratis dakinspectie controleren we de huidige staat van uw dak, schoorsteen, nokvorst en dakgoten waarna we u van een vrijblijvend advies voorzien.

Constateren onze dakspecialisten mankementen op uw dak dan kunnen we deze – indien u dat wenst – met een reparatie eenvoudig verhelpen. Worden mankementen niet tijdig opgespoord, dan kunnen ze zich tot lekkages ontwikkelen wat hoge kosten met zich meebrengt. Wacht daarom niet te lang wanneer u zelf een probleem op het dak, zoals loszittende dakpannen of poreus cement bij de nokvorst, ontdekt.

CONTACT

Chat met ons